söndag 6 april 2008

Sista natten med gänget....

Då har vi kommit fram till sista kvällen med gänget i Toronto. Vi alla måste beröma dessa killar då de har skött sig utmärkt under vår vistelse här i Toronto. Samtliga har förhoppningsvis fått en otrolig upplevelse att vara i ett annat land, att ta hand om sig själv och respektera gemensamma beslut om aktiviteter etc. Jag vill ge alla killar ett stort beröm att hela tiden respektera gruppens beslut om beslutade aktiviteter.
Lördagen började annars med en strålande sol och +2 grader som snabbt blev ca 10-13 grader varmt mitt på dagen.
Agendan för lördagen var annars ett besök på Hockey Hall of fame på förmiddagen. Det var en upplevelse att se "bucklan" stå där.
Efter Hockey Hall of Fame hade vi fritt för killarna och dom spenderade tiden med kompletterings shopping i det enorma köpcenteret Eton Center.
Jörgen,Owe,Lars och Kurre (Niclas farfa) utforskade Torontos tunnelbana genom att besöka en hockey shop typ Hagsätra sport. En upplevelse bara det.
Kvällen ägnades vila och återhämtning för killarna samt packning av allt inför morgondagens utcheckning. Vi har lyckats att behålla ett rum till kl 19:00 i morgon kväll (01:00 er tid) då vår buss skall avgå till flygplatsen.

Imorgon Söndag ser vi fram emot vår resa till Niagara fallen som får bli finalen på vår resa....

Här nedan ser ni lite bilder från dagen aktiviter...
































Inga kommentarer: