torsdag 3 april 2008

Sammanfattning Onsdagens aktiviteter



Första hela dagen i Toronto, En underbar stad i strålande sol, -3 grader ena stunden och +8 grader i nästa gatuhörn. Morgonen började med att de flesta vaknade ca 07:00 utan klocka. Gemensam frukost kl 09:00 var bestämt och vi gick ut på stan för att äta, visade sig att det fanns olika nivår på vad man önskar sig till frukost. Killarna löste detta genom att själva välja ställen att äta på. Återsamling 10:00 för vandring nedför huvudgatan mot vårt mål för förmiddagen, CN Tower. På vägen dit passerade vi genom ett enormt köpcentrum i tre våningar. CN Tower får vi beskriva senare men det var en upplevlse att åka upp 447m av totalt 550m och se hela Toronto nedan för sig.

Efter CN Tower bar det iväg för lunch, Hooters var bokat. Aldrig har väl dessa killar hållt sig så lugna......det fanns mycket att titta på....

Efter lunchen vart det återigen dags för shopingvandring. Återsamling bokades kl 18:00

Kvällens aktivitet var AHL match mellan Toronto Marlies - Grand Rapids Griffins (Detroit Red wings farmalag). Matchen höll väl allsvensk klass, seger för Toronto med 2-0 efter full tid.

En kul upplevelse var att man kan åka snowboard efter ismaskinen i pausen Efter matchen åkte vi tillbaka till hotellet och alla killar såg riktigt trötta ut. Kanske inte så underligt då klockan här var 22:15 vilket motsvarar 04:15 hemma hos er.

Nu laddare vi för morgondagens aktiviteter och match. Vi börjar dagen med ett besök på ett enormt stor outlet område med en enorm hockeybutik. sedan på kvällen kommer vi se NHL matchen Toronto - Ottawa.
Godkväll eller Godmorgon till er där hemme så hörs vi snart igen!

3 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Låter som ni haft en kanondag! Hoppas kvällens NHL-match blir lika bra och att ni får se många stjärnor.
Ett tips: Ta med passen till Niagarafallen så kan ni ta en promenad över till USA också. Kanske en kul grej!?
Ha det så bra allesammans!
Ann-Louise

Tony sa...

Varför är det bara en bild från hockeyn och ingen från lunchen????
Farbror Tony

Tårtan sa...

Tony, gå in på Roger Ståhls blogg (klicka på hans bild) så hittar du bilder från Hooters i hans bildarkiv uppe till höger :-)